• image1 Un chalet elvetian de vanzare pe Semenic
  • image2 Constructie solida, din piatra, in stilul epocii
  • image3 Cel mai frumos hotel din statiunea cu cea mai multa zapada

Detalii proprietate

   Hotelul este situat, asa cum ii spune si numele, in centrul statiunii Semenic. Cladirea dateaza din anul 1936 si este in stare buna de conservare. Are 31 de camere cu 52 de paturi, repartizate pe trei nivele, un restaurant de 126 mp (150 de persoane) la parter si o sala foarte ampla de evenimente/ conferinte (180 mp) la etaj. Constructia este solida, din piatra, in stilul epocii. Amprenta la sol a hotelului este de 1.120 mp, cu o structura parter plus etaj plus mansarda.

  La parter se afla receptia, un restaurant de 126 mp, 6 camere double cu baie (dus, wc, chiuveta), un apartament de doua camere cu baie, 2 camere depozitare schiuri, alte camere de depozitare, bucatarii etc.

   La etaj se afla o sala mare de evenimente de 180 mp, 6 camere double cu baie, un apartament de doua camere cu baie, o aripa cu 3 camere duble cu chiuveta, alaturi de grupuri sanitare si dusuri (pe hol, in imediata apropiere), sala de conferinte, birouri, dependinte.

   La mansarda se afla 14 camere single cu toalete si dusuri pe hol.

   Spatiul demisolului, actualmente utilizat pentru depozite si centrala, este de asemenea generos si poate fi utilizat pentru crama.

   Pentru planurile detaliate si schita axonometrica, va rog trimiteti un mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

   Hotelul se vinde impreuna cu lotul descris in schita de mai jos, in suprafata aproximativa de 5.000 mp.

teren 5000 mp

Terenul inconjurator, un lot vast in suprafata totala de 17.763 mp, descris in fotografia alaturata, se afla in posesia noastra si poate face obiectul unei alte tranzactii. Acesta poate fi folosit pentru activitati conexe hotelului (parcare, apres-ski, inchiriere echipament, inchiriere ATV, anexe) sau pentru o viitoare investitie adiacenta (case de vacanta etc).