• image1 Un chalet elvetian de vanzare pe Semenic
  • image2 Constructie solida, din piatra, in stilul epocii
  • image3 Cel mai frumos hotel din statiunea cu cea mai multa zapada

Ski pe Semenic

    Semenic, situat la o altitudine de 1400 de metri, este statiunea cu cea mai multa zapada din Romania. In medie, pe Muntele Semenic este zapada 5 luni pe an, din mijlocul lunii noiembrie pana la jumatatea lui aprilie. In conditiile iernilor inconstante din ultima perioada, Semenicul ofera o siguranta a practicarii skiului si snowboard-ului neintalnita in alte zone. Aceasta caracteristica atrage anual numerosi turisti, dar, mai important, face din Semenic locul ideal pentru o investitie care sa transforme statiunea intr-un Bansko romanesc.

 

   Statiunea a beneficiat in ultimii ani de modernizari ale bazei de agrement, devenind una din cele mai atractive destinatii de iarna din tara si, neindoielnic, cea mai atractiva din vestul Romaniei. Astfel, exista sapte partii, cu o lungime totala de 7.5 km, deservite de un telescaun, patru teleskiuri si un ski bus, ratracuri, instalatii de zapada artificiala si nocturna.

   Puteti gasi harta 3D Google earth a domeniului skiabil Ski Arena Semenic aici.

De asemenea, pe site-ul domeniului skiabil www.skiarenasemenic.ro puteti gasi o gramada de detalii folositoare, precum si filmulete cu ski pe Semenic, aici.